Styrelsen vill informera er om att vi tyvärr måste skjuta upp den planerade stämman till början av vecka 25. Anledningen till detta är att vår ekonomiska förvaltare, Fastum, ännu en gång är sen med att leverera de svar som vår revisor behöver.

Vi kommer att skicka ut en formell kallelse så snart vi har säkrat en lokal, vilket vi förväntar oss att göra under nästa vecka.

Vår förhoppning är att kunna genomföra en fullständig ordinarie stämma då. Dock finns det en risk att vi, vid stämman i vecka 25, måste konstatera att årsredovisningen inte är klar. Om detta blir fallet, kommer vi att behöva skjuta upp behandlingen av årsredovisningen till en extra stämma efter sommaren.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka och uppskattar er förståelse och tålamod.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen