AdEx Fastighetsutveckling ett serviceföretag

AdEx Fastighetsutveckling är en del av Fastumgruppen. Vår verksamhet omfattar hela Stockholmsområdet.

Huvudkontoret ligger i Solna och vi finns på plats med kontor i City, Haninge och Västerhaninge. Vi har ca 22-tal anställda som alla strävar efter att skydda och skapa värden.

Personalen på AdEx

Fastighetstekniker

Föreningen har en egen fastighetstekniker som kommer ha hand om vår förening. Då han genomför ronderingama och är på plats flera gånger i veckan kommer han snabbt skaffa sig god kunskap om just vår förening.

Driftansvarig

Driftansvarig Reima Hassell ansvarar för driften på Brf Mosshagestigen. Han sköter uppföljningen av media och förbrukning och ser till att driften fungerar.

Förvaltningsärenden

Catharina Swartz heter föreningens förvaltare som tar emot ärenden gällande olika typer av förvaltningsfrågor.

ServiceCenter (felanmälan)

ServiceCenter kallas AdEx tjänst för felanmälan och information. Här arbetar fyra stycken handläggare som svarar på frågor och tar emot felanmälningar.

Det är hit du ringer för att göra en felanmälan. Det är också hit du vänder dig för att tala om hur du lämnar tillträde om det skall göras arbeten i din lägenhet.

ServiceCenter hjälper också till med att boka besiktning om du har drabbats av en försäkringsskada i din lägenhet.

ServiceCenter har öppet vardagar mellan 7:30 och 16:00. Övriga tider ringer ni samma nummer för att blir kopplad till jour om ni har ett akut ärende som inte kan anstå till nästa vardag.

Tel. 90 220

 

Polis
För icke akuta ärenden ring 114 14 för kontakt med polisen

Akut larm 112
För akuta larm till polis, brandkår eller ambulans ring 112