Vår förvaltare Fastum

Huvudkontoret ligger i Solna och vi finns på plats med kontor i City, Haninge och Västerhaninge. Vi har ca 22-tal anställda som alla strävar efter att skydda och skapa värden.

Fastighetstekniker

Föreningen har en egen fastighetstekniker som kommer ha hand om vår förening. Då han genomför ronderingama och är på plats flera gånger i veckan kommer han snabbt skaffa sig god kunskap om just vår förening.

Driftansvarig

Driftansvarig Reima Hassell ansvarar för driften på Brf Mosshagestigen. Han sköter uppföljningen av media och förbrukning och ser till att driften fungerar.

Förvaltningsärenden

Catharina Swartz heter föreningens förvaltare som tar emot ärenden gällande olika typer av förvaltningsfrågor.

ServiceCenter (felanmälan)

ServiceCenter kallas tjänsten för felanmälan och information. Här arbetar fyra stycken handläggare som svarar på frågor och tar emot felanmälningar.

Det är hit du ringer för att göra en felanmälan. Det är också hit du vänder dig för att tala om hur du lämnar tillträde om det skall göras arbeten i din lägenhet.

ServiceCenter hjälper också till med att boka besiktning om du har drabbats av en försäkringsskada i din lägenhet.

ServiceCenter har öppet vardagar mellan 7:30 och 16:00. Övriga tider ringer ni samma nummer för att blir kopplad till jour om ni har ett akut ärende som inte kan anstå till nästa vardag.

Tel. 90 220