Utbildningen kommer att hållas i Stora Murgrönan, biblioteket. Onsdag den 10 maj kl 18-21. Anmäl dig senast 4 maj, via länken. OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn. Läs mer på länken nedan.
http://www.salem.se/special/nyheter/omsorg-och-stod2/for-din-sakerhet/

Anmälan
http://www.forsvarsutbildarna.se/civilt_krisstod/for-din-sakerhet/kommande-event
När katastrofen är ett faktum, det oförutsedda har inträffat eller det som du visste inte fick hända har blivit verklighet! Vad betyder det för dig att hantera en situation när ljuset inte tänds när du slår på strömbrytaren, mobilen är död och internet har slutat fungera?

På För din säkerhet! får du grundläggande kunskaper om var du hittar information vid kriser, hur du skapar din egen beredskap inför att värme, vatten eller el saknas hemma. Du stärker din och din familjs förmåga att ta hand om er själva vid kriser i samhället. Vi riktar oss till dig som är 16 år och äldre.

För din säkerhet! är kostnadsfritt och alla som deltar i hela informationen får en praktisk första hjälpenväska.

Eventuella frågor: lennart.karlsson@forsvarsutbildarna.se eller victoria.skynas@salem.se