OVK-besiktning av ventilationen

Vi kommer att genomföra rensning av ventilations system samt OVK besiktning av ventilationen. Detta för att uppfylla gällande myndighetskrav som ett led i processen med att förbättra ert inomhusklimat. Besiktningen kommer att utföras av OVK Firman i Stockholm AB. Vidare information om detta kan ges av föreningen.

Med tanke på rådande situation med COVID-19 pandemin, kan vi försäkra er att vi tar rekommenderade säkerhetsåtgärder (såsom engångs handskar och munskydd) för allas säkerhet.

För att kunna utföra besiktningen krävs att vi har åtkomst till alla lägenheter. Det är därför ytterst viktigt att vi har tillgång till Er lägenhet nedanstående datum. Besiktning utförs mellan kl  08.00 – 16.00.

Rensning av ventilations system och OVK besiktning kommer att utföras  under perioden

Tisdag 6 April till Fredag den 7 Maj 2021

Vi återkommer med mer specifik avisering om just er bostad.