Felanmälan – Under denna vecka klistrar vi fast lägenhetsnr och QR-kod till felanmälan på din ytterdörr. Du får en extra som du kan klistra fast på lämplig plats inne i lägenheten (förslagsvis på elcentralen).

Nytt telefonnummer föreningen. Telia har haft svårt att leverera vår nya nummer men vi hoppas på att få igång den om någon vecka. Föreningens nya nummer kommer vara 90440. Vi meddelar så fort den kommer igång.

Stäng fönster – Vår nya fastighetsskötare och grannar har meddelar att det är flera som lämnar fönster öppna efter sin tvättid. Det är viktigt att fönster och dörrar är stängda efter varje tvättpass.

Andrahandsuthyrningar – Ska du hyra ut en bostadsrätt i andra hand är det viktigt att du får godkännande från bostadsrättsföreningen. Trots att du äger bostaden måste du ta hänsyn till bostadsrättsföreningens stadgar och styrelse. Det finns även bestämmelser kring hur mycket du får ta ut i hyra och hur ett andrahandskontrakt ska upprättas.

http://www.brfmosshagestigen.se/for-boenden/andrahandsuthyrning/

Vid försäljning – Tänk på att meddela och boka en avflyttningskontroll innan du starta försäljningsprocess.

http://www.brfmosshagestigen.se/for-maklare/